Toegankelijke balkons

Wij maken opleveringsbalkons op maat volgens de behoeften van de klant en het type gebouw. Elke structuur is onafhankelijk en rust op zijn eigen funderingen, zodat er geen scheuren in de panelen kunnen ontstaan (in het geval van oudere gebouwen) en er geen koudebruggen ontstaan. Het kan ook aan de gevel van het gebouw worden bevestigd. Deze oplossing wordt toegepast in vooroorlogse gebouwen zonder balkons, in oude prefab-gebouwen waar de balkons te klein waren voor de behoeften van de bewoners en in moderne energie-efficiënte gebouwen waar deze oplossing het warmteverlies tot een minimum beperkt.

Robuuste constructie

Alle balkons zijn gemaakt van staal, thermisch verzinkt en gepoedercoat in een kleur naar keuze uit het RAL-palet.  De coating van zink en vernis beschermt de structuur tegen verwering en corrosie en beschermt hem gedurende verschillende decennia. De balkonvloer kan opengewerkt of massief zijn.

Meubels

Loft

De trendy en stijlvolle loft meubelen van Gal Industrial onderscheiden zich door hun design en afwerking. Gemaakt van stalen profielen, passen ze perfect in de trend van het minimalisme. De meubelen passen in een moderne inrichting van een woning, kantoorruimte, horecagelegenheid of hotel. Wij maken zowel afzonderlijke stukken als volledige series.

Wij vervaardigen: stoelen , tafels en tafels, boekenkasten, rekken, individuele constructies volgens het ontwerp van de investeerder.

Tuin

Wij produceren zowel afzonderlijke stukken als sets. Gal Industrial meubilair past onder meer in privétuinen en -terrassen, horecatuinen, hotel- en kantoorterrassen. De tuinmeubelen zijn vervaardigd van thermisch verzinkte stalen profielen en voorzien van een poedercoating in een kleur naar keuze uit het RAL-palet. De meubelen zijn bestand tegen weersomstandigheden en corrosie. Zij onderscheiden zich door hun lange levensduur en esthetische afwerking. Wij beschikken over kant-en-klare modellen die aan de wensen van de klant kunnen worden aangepast, en wij voeren individuele opdrachten uit volgens onze eigen ontwerpen.

Wij maken: stoelen, tafels, banken, ligstoelen, open haarden, individuele constructies volgens het ontwerp van de investeerder.

Trappen

Wij maken trappen die niet alleen functioneel en sterk zijn, maar bovenal zeer esthetisch. Wij hebben in ons assortiment kant-en-klare ontwerpen die wij kunnen aanpassen aan de wensen van de klant. Tevens bieden wij op maat gemaakte trappen voor speciale projecten. Veiligheid en vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel.

Binnen

Buiten

De hierboven genoemde trappen kunnen worden gemaakt in de uitvoeringen voor binnen en buiten. Ons assortiment bevat ook balustrades en leuningen die kunnen worden gemonteerd op bestaande trappen van bijvoorbeeld steen of hout in bestaande bouw en nieuwbouw. Alle trappen kunnen worden gemonteerd in zowel afzonderlijke gebouwen als grootschalige bouwprojecten.

Hekwerk

Hekwerk van tegenwoordig moet naast duurzaam en degelijk ook goed ontworpen en passend bij de stijl van het gebouw zijn. Bij zowel kleinere gebouwen als grote complexen vormt hekwerk het visitekaartje. Afhankelijk van de wensen van de klant kan de omheining nodig zijn voor de privacy of om de mooie tuin te laten zien en de oppervlakte van het terrein optisch te vergroten. Gal Industrial begrijpt de behoeftes van onze klanten en daarom bieden wij een breed assortiment van types en stijlen hekwerk.

Gesmeed

Modern

Smeedijzeren en moderne hekken kunnen worden gemonteerd op een kant-en-klare bakstenen fundering, die ook wij op verzoek kunnen leveren. Wij bieden daarnaast ook montage van betonnen hekwerk en paneelhekwerk aan.

Balustrades

Wij bieden binnenbalustrades en buitenbalustrades. Gal Industriële balustrades zijn ontworpen voor installatie op balkons, trappen, mezzanines, terrassen, loggia's. Elke constructie voldoet aan de veiligheidsnormen en wordt op maat van de klant gemaakt, zodat ze perfect geschikt is voor de beoogde plaats van installatie.

Metaal

Gemaakt van staal

Glas

De keuze van de balustrade moet afhangen van de stijl van het gebouw en de plaats van de installatie. Bij historische gebouwen en oude bouwwerken is het de moeite waard te overwegen te kiezen voor een metalen balustrade waarvan het uiterlijk aan de gevel kan worden aangepast of waarvan een replica van een vernielde of niet meer bestaande balustrade kan worden gemaakt (b.v. op basis van foto's en overgeleverde documentatie). Roestvrijstalen balustrades en glazen balustrades zijn populair in moderne en gerenoveerde gebouwen. Hun grote voordelen zijn hun minimalistische uiterlijk en veelzijdigheid.

Overkappingen

Een overkapping op het terras is een handige en praktische oplossing, waardoor u ongeacht het weer buiten kunt zijn. Het dak beschermt tegen regen en geeft schaduw op een zonnige dag. Dit verhoogt het wooncomfort en de waarde van het huis, daarom wordt dit vaak toegepast op grootschalige projecten. 

Terrasoverkappingen

Tuinluifels

Deurluifels

Carports

Wintertuinen

Onze overkappingen verschillen in uiterlijk, grootte, gebruikte materialen en stijl. Hun grootte en stijl is aangepast aan de hoeveelheid ruimte en het uiterlijk van het gebouw. Wij bieden ook kant-en-klare stijlvolle versies en verschillende soorten afwerkingen aan. Elk element wordt op maat gemaakt, zodat de afmetingen kunnen worden aangepast aan de behoeftes van de klant. De overkappingen van Gal Industrial kunnen snel worden omgetoverd tot een serre of wintertuin. De beglazing, schuifdeuren, deurkozijnen en zonwering kunnen eenvoudig eraan toegevoegd worden.

Productiemethode

Voor de productie van de overkappingen gebruiken wij gegalvaniseerd staal, roestvast staal en aluminium. Dankzij het gebruik van deze materialen is de constructie bestand tegen weersomstandigheden en corrosie. Het dak is bedekt met massieve polycarbonaat platen of polycarbonaat kanaalplaten.